Het draait allemaal om de haaraccessoires

Hallo! Ik ben momenteel op de goede weg, die ik met open armen omarm. Ik ben gemotiveerd en geïnspireerd en alles wat ik wil doen vanaf het moment dat ik wakker word, is werken en creëren. Ik weet dat ik die motivatie op elk moment kan verliezen, mijn humeur kan plotseling omslaan, en ik probeer mezelf daarvoor niet te straffen. Ik sta mezelf toe te voelen wat ik voel. Ik hoop dat mijn laatste blogpost met 15 ideeën over wat je moet doen als je je down voelt, sommigen van jullie kan helpen om die glimlach weer op je gezicht te toveren. Het helpt me zeker – dus elke keer als ik me een beetje “kwetsbaar” voel, kijk ik naar de lijst en probeer ik mezelf beter te laten voelen – en het helpt echt. Daarom ben ik nu dol op elk moment.

De post van vandaag gaat helemaal over accessoires en vooral haarstukken. Het is iets dat deze zomer super populair is en iets dat je me bijna dagelijks zult zien dragen. Ik heb tijdens deze lockdown mijn liefde voor mijn natuurlijke krullen terug gevonden. En ik vraag me af waarom ik niet eerder mijn van nature krullend haar op deze manier heb gedragen? Dat gaat 100% veranderen, want ik probeer mijn haar een beetje uit te laten groeien, daarom wil ik er geen stijltang op gebruiken. Dus nadat ik mijn haar heb gewassen, laat ik het aan de lucht drogen.

Door een pauze te nemen van mijn föhn en stijltang, kan ik zien hoe positief mijn haar erop reageert – mijn krullen worden mooier en met de dag zie ik mijn natuurlijke krul weer terugkomen. Ik kan me voorstellen wat 6 maanden als dit met mijn haar zou kunnen doen! Ik zal mijn best doen om dit vol te houden, en daarom ben ik ook dol op al deze haaraccessoires.

Haaraccessoires zijn een geweldige manier om elke look te veranderen. Ik heb vooral iets met zijdezachte sjaals – ik gebruik ze op talloze manieren. Je kan ze gebruiken als riem, als haarband, als een kleine strik in je haar. Ik vlecht het in mijn haar, ik gebruik het als riem of om mijn nek. Er zijn zoveel manieren om het te gebruiken. 

Geef een antwoord